joi, 9 iunie 2011

Monden! Rihanna, criticata pentru clipul piesei "Man Down"



La inceputul acestei saptamani, superstarul R&B, Rihanna, a lansat un videoclip pentru noul sau single reggae, ,,Man Down". Nu a durat prea mult pana ce telespectatorii si-au exprimat indignarea fata de continutul acestuia. Videoclipul a fost denuntat de catre ,,The Parentd Television Council", sub argumentul ca acesta ,,sporeste violenta".

Videoclipul incepe cu personajul Rihannei, care este inarmata, trage asupra multimii care se plimba pe strada, impusca un barbat si fuge de la locul incidentului. Directorul Anthony Mandler a declarat pentru Stirile MTV: ,,Este unul dintre acele cantece care cere o poveste puternica si mai ales, un impact vizual. Este un videoclip dramatic, socant, intens si emotional!"

Rihanna a replicat prin intermediul Twitterului joi: ,,Sunt un rockstar de 23 de ani si nu am copii. De ce toata lumea se asteapta sa ma comport ca si cum as fi parinte? Sunt doar o simpla fata!".

,,Industria muzicala nu este exact ceea ce vor parintii. Avem libertatea de a crea, de a face arta, lasati-ne sa facem asta! Este treaba voastra sa va asigurati ca ei nu o sa ajunga la fel ca si noi!", a completat ea ulterior. ,,Noi, femeile din intreaga lume suntem inocente si deseori vulnerabile. Cateodata, aceste lucruri ne fac sa fim naive si nu ne imaginam ca ceva rau ni s-ar putea intampla, asa ca trebuie sa fim foarte atente!"

Fanii cantaretei nu sunt total de acord cu videoclipul si reactia ei. ,,Daca Chris Brown ar fi impuscat o femeie in noul sau videoclip, lumea s-ar fi oprit in loc. Rihanna nu ar trebui sa scape atat de usor."

In ciuda zarvei create, cert este faptul ca ,,Man Down" este, cu siguranta, una dintre cele mai bune piese ale Rihannei, iar rolul abordat de ea este unul curajos. Surprinzator, cantareata este o actrita competenta, iar posibilitatea ca filmul ,,Battleship", in care aceasta joaca, sa fie unul de succes nu este exclusa.






http://www.agentiadepresamondena.com/video-rihanna-criticata-clip-man-down/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu