vineri, 10 iunie 2011

Entertainment/Monden! S-a deschis Water Park Otopeni! Connect-R, luat pe sus de vijelie, chiar de ziua lui!

Connect-R a implinit ieri varsta de 29 de ani. Artistul a ales sa petreaca alaturi de fanii sai, prezenti la Water Park Otopeni, unde acesta a incercat sa sustina un concert, care a fost insa intrerupt de vremea nefavorabila....




Connect-R a implinit ieri 29 de ani. Cum a sarbatorit cantaretul ziua sa de nastere? Pentru inceput, acesta a fost invitat pentru a sustine un concert in deschiderea Water Park Otopeni.

Vremea n-a fost insa de partea lui, intrucat in timp ce canta abia a doua piesa din programul sau artistic, a inceput o furtuna care l-a obligat, asemeni miilor de fani veniti pentru a il asculta, sa se adaposteasca.

Intrebat cum isi sarbatoreste aniversarea, Connect-R ne-a povestit: ,,Imi sarbatoresc ziua de nastere cu prietenii, ca niste copiii. Ne-am trezit devreme, am fost la studio, ne-am jucat pe Playstation. Acum suntem aici, vom sta in piscina, dupa care vom merge sa vedem filmul Kung Fu Panda 2. Partea intai a fost geniala, v-o recomand. Iar pentru diseara, am rezervat un club."

Ce face cantaretul pentru a se mentine in forma? ,,Mind, body and spirit. Am grija la ce mananc, incerc sa mananc sanatos si merg de 3-4 ori pe saptamana la sala. Imi place foarte mult sa fac sport."





Planurile lui Connect-R pentru aceasta vara implica in cea mai mare parte a timpului munca si se pare ca si muzica lui va fi recunoscuta in plan international. ,,O sa imi lansez single-ul, Ring the Alarm, o sa avem concerte. Vreau sa scot cat mai multe piese. In Romania avem destule concerte, a sunat alarma si in Spania."

Water Park Otopeni si-a deschis portile in acest sezon estival. Bucurie, soare si voie-buna sunt doar cateva din cuvintele care caracterizeaza evenimentul.

Invitatii speciali pentru a sustine un concert in fata miilor de oameni prezenti la Water Park au fostAndreea Banica si Connect-R.

Prezenti la marea deschidere au fost Dinu Maxer, Andreea si bebelusul lor de doar patru luni,Viorel si Oana Lis. Intrucat vremea nu a fost de partea persoanelor prezente la Water Park, o furtuna a oprit concertul lui Connect-R, care a parasit scena dupa doar doua piese si s-a adaposit, la fel ca fiecare persoana de acolo, de ploaie si umbrelele care zburau bezmetic din cauza vantului care sufla cu putere.

Din nefericire insa, din cauza vremii, spectacolul a fost anulat, Andreea Banica nu a mai concertat,Adina Buzatu nu a mai prezentat cea mai recenta colectie de vara ,,Trends by Alina Buzatu", iar alte vedete invitate, cum ar fi Nico sau Daniela Gyorfi nu au mai ajuns.

Situat la 6 km de Bucuresti, langa hotelurile Rin si Confort, Otopeni Water Park este singurul parc de acest tip din zona si cel mai mare parc acvatic din Romania.

Parcul acvatic a fost redecorat si modernizat. Acesta dispune de 4.000 de sezlonguri si umbrele, 9 piscine, 27 de tobogane, teren pentru fotbal si volei pe nisip, terase, restaurante si o parcare de 2.500 de locuri.

Piscina pentru copiii a fost renovata si i-a mai fost adaugat un tobogan, iar amatorii de senzatii tari se vor putea bucura de noul twister, care le va oferi o portie de adrenalina de neuitat.  Intreaga investitie se ridica la aproximativ 1 milion de lei.



http://www.agentiadepresamondena.com/connect-r-zi-de-nastere-waterpark/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu