joi, 9 iunie 2011

Moda! Iata cum s-au imbracat vedetele la Billboard Music Awards!

Billboard Music Awards s-au decernat duminica seara, iar pe langa show-ul propriu-zis venirea starurilor pe covorul alb a fost un prilej pentru acestea de a-si afisa tinute elegante sau extravagante....


http://www.agentiadepresamondena.com/iata-cum-s-au-imbracat-vedetele-la-billboard-music-awards/billboard/

In acest an, Premiile Billboard ne dezvaluie ce se intampla atunci cand muzica si moda se amesteca. De la stilul excentric al lui Ke$ha si Nicki Minaj pana la eleganta rafinata a Selenei Gomez si Taylor Swift, va prezentam lista celor mai bine si mai prost imbracate vedete care au pasit duminica seara pe covorul... alb!




Taylor Swift a aparut la ceremonie intr-o rochie stralucitoare, de un roz rafinat si elegant, Elie Saab. Cantareata country a completat rochia cu bijuterii finute si buze purpurii.




Ke$ha a venit la decernarea Premiilor Billboard intr-o rochie mini albastra, de satin, cu umeri indrazneri si decupati. Look-ul futurist al cantaretei a fost accesorizat, oarecum inexplicabil, cu un voal lung si stralucitor.




Nu ne-am asteptat sa o vedem pe Selena Gomez atat de dulce si de eleganta! Toata lumea a fost luata prin surprindere de outfit-ul vedetei, Dolce & Gabbana, o rochie neagra, lunga, cu o croiala uimitoare. Ea a completat tinuta cu un plic elegant si, ca pata de culoare, sandale rosii.




Kelly Rowland a purtat o frumoasa rochie roz, in trend, marca Herve Leger. Pantofii de culoarea sampaniei i-au scos in evidenta picioarele lungi si frumoase, iar buzele roz si bratarile au finisat perfect un look impecabil.




Rihanna a optat pentru un look minimalist la Billboard Music Awards. Ea a purtat un costum alb, Max Azria, parul bob, putin ondulat si pantofi ascutiti Christian Louboutin.


Avem parte de o premiera! Beyonce a optat pentru un look simplu, little black dress, marca Lanvin, la Billboard Music Awards. Piesa de rezistenta a reprezentat-o accesoriul care i-a definit decolteul, iar tocurile Louboutin si cerceii de argint Lorraine Schwartz au alcatuit o tinuta draguta, insa prea simpla pentru un eveniment de asemenea amploare!


Fergie a punctta o aparitie de efect la Billboard Music Awards, intr-o rochie neagra, de piele, creata de Herve Leger. Cantareata a asortat rochia cu pantofi negrii, Christian Louboutin si un clutch negru, elegant, marca Alexander McQueen.


Nicole Kidman, insotita de sotul sau, Keith Urban, a fost o aparitie modesta la Premiile Billboard. Actrita a optat pentru o rochie lunga, de seara, cu corset gen tricou si buzunare adanci. Chiar daca tinuta nu este tocmai adecvata, Nicole pare sa fie confortabila si increzatoare.


Kylie Minogue a purtat o little black dress care i-a pus in valoare silueta si i-a oferit un aer funky. Platformele din piele au aratat perfect in combinatie cu frumoasa rochie.


Justin Bieber a pasit pe covorul rosu de la Billboard Music Award intr-un sacou auriu. Tanarul superstar adora sa poarte sacouri formale pe covorul rosu, insa in combinatie cu blugi negrii si pantofi casual. Ne intrebam daca Selena este de acord cu alegerile sale in materie de moda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu