joi, 9 iunie 2011

Monden! Hilary Duff, incantata de ideea intemeierii unei familii

Fostul star Disney, Hilary Duff, este foarte entuziasmata de ideea intemeierii unei familii alaturi de iubitul sau, Mike Comrie, insa nu inainte de a isi pune la punct viata profesionala......




Desi are doar 23 de ani, fostul star Disney, Hilary Duff este incantata de ideea de a isi intemeia o familie cu iubitul ei, jucatorul de hochei, Mike Comrie. Singura dorinta pe care o are inainte de asta este sa lanseze un alt album.

Actrita a stat de vorba cu Access Hollywood luni si a explicat ca asteapta cu nerabdare sa aiba copii si o familie, insa nu inainte de a mai lansa un album muzical. ,,Vorbim des despre asta. Suntem incantati de aceasta idee, insa imi doresc sa muncesc putin mai mult inainte, sa imi pun la punct viata profesionala.", a declarat Duff, intrebata de gandurile sale privind intemeierea unei familii.

In ianuarie, au circulat zvonuri conform carora ea ar fi insarcinata, lucru dezmintit apoi de Hilary. Insa ea este ferm hotarata sa se ocupe de munca intai, pentru a avea apoi tot timpul din lume pentru a si-l petrece cu familia ei.



http://www.agentiadepresamondena.com/hillary-duff-familie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu