joi, 9 iunie 2011

Turism! Recomandare: Vacanta in Bulgaria? Melia Grand Hermitage!



O optiune pentru a scapa de stresul cotidian si de a te relaxa intr-o oaza de liniste este chiar la cateva ore departare. In Bulgaria, Nisipurile de Aur, te vor intampina bucurosi, imbracati in straie populare, personalul vesel al Hotelului Melia Grand Hermitage....


Hotelul, de 5 stele, este dotat cu 727 de camere spatioase, cu vedere la mare, la padure sau apartamente prezidentiale. Restaurantul iti ofera diferite mancaruri traditionale si deserturi atent gatite si sofisticate.

Piscina interioara, alaturi de jacuzzi, este inconjurata de spa, camere pentru masaj, sauna si chiar si o sala pentru gimnastica. Terapiile in ciocolata, vin rosu sau masajele aroma therapy iti ofera exact ceea ce ai nevoie intr-o vacanta de lux.





Hotelul Melia Grand Hermitage este doar unul dintre cele 300 de hoteluri raspandite in alte 30 de tari, facand parte din lantul hotelier Sol Melia. Acesta a fost premiat in 2009, pentru Cel Mai Bun Hotel de Vacanta de 5 Stele din Bulgaria, de catre Asociatia Hotelurilor si Restaurantelor in Bulgaria, in cadrul celei de-a 13-a ceremonie anuala.

Recomandam calduros fiecarei persoane dornice de lux si servicii impecabile sa apeleze cu incredere la aceasta oaza de frumusete si liniste!

Intre 13 si 15 mai a avut loc la Nisipurile de Aur deschiderea noului sezon turistic de vara 2011 „Sol Melia Balkans”, societatea organizand o petrecere balcanica de exceptie in Melia Grand Hermitage, la care au participat turoperatori, parteneri de afaceri, jurnalisti si VIP din Romania, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Rusia, Gemania si Anglia.

La invitatia Balkan PR Travel si Agentia de Presa Mondena,  la aceasta petrecere au participat jurnalisti din Romania si agentii de turism.

La conferinta de presa din 14 mai au fost prezenti domnul Tomás Navarro, Director de operatiuni Bulgaria, doamna Maria Shishkova, Director de Marketing si Vanzari, domnul Juan Pedro Lemes, Director General Melia Grand Hermitage, domnul Liubo Lipcev Director General Sol Nessebar Resort.

Sol Melia este liderul lanturilor hoteliere dedicat dedicate calatoriilor de vacanta, fiind al treilea mare lant hotelier din Europa si al treisprezecelea din lume.


Compania a fost fondata in 1956 de Gabriel Escarrer Julia in Palma de Mallorca, acolo aflandu-se sediul sau principal.

Sol Melia gestioneaza mai mult de 300 de hoteluri (capacitate 85000 locuri) in 30 de tari sub sapte branduri – Meliа Hotels & ResortsME prin Meliа, TRYP Hotels, Sol HotelsParadisus ResortsSol Meliа Vacation Club si Innside.

Sol Melia Balkans” gestioneaza 5 hoteluri de pe coasta Marii Negre: Melia Grand Hermitage in Nisipurile de Aur, Sol Luna Bay Resort in Obzor, Sol Nessebar Bay, Sol Nessebar Mare si Sol Nessebar Palace din Nessebar. Acestea sunt complexe hoteliere de 4 si de 5 stele cu o capacitate totala de peste 2000 de camere, ceea ce echivaleaza cu mai mult de 35% din capacitatea de lanturi hoteliere internationale de pe coasta Marii Negre din Bulgaria. Mandatul de dezvoltare a „Sol Melia Balkans” include expansiunea in Romania, Serbia, Grecia si Macedonia.

Compania detine multe premii si recunoasteri oficiale ale calitatii serviciilor sale, ultimele doua prestigioase premii primite in 2009 fiind conferita de HolidayCheck.com pentru Sol Luna Bay Resort. Hotelul se situeaza in Topul celor 99 hoteluri preferate in 2009, listare bazata pe estimarile turistilor, publicate pe site-ul HolidayCheck.com; Sol Luna Bay Resort este singurul hotel din Bulgaria clasificat astfel in acest clasament de prestigiu.

Al doilea premiu a fost acordat hotelului Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur la a 13-a ceremonie de acordare a premiilor anuale, devenita deja traditionala, a Asociatiei Hotelurilor si Restaurantelor din Bulgaria – premiul pentru cel mai bun hotel de 5 stele de vacanta in Bulgaria in 2009. 

De la inceputul anului 2011 „Sol Melia Bulgaria” are un nou Director de operatiuni, domnul Tomás Navarro. A inceput sa lucreze in domeniul turismului in 1975, lucrand pentru Sol Melia din 1996 in hotelurile companiei din Spania si Turcia si dupa o pauza de cativa ani se intoarce la companie. In aceeasi perioada si-a imbogatit experienta sa internationala cu sustinerea unui touroperator din Praga, o agentie de turism in Palma de Mallorca si grupul italian Alpitour, unde a lucrat ca director de dezvoltare, manageriind doua hoteluri din Cancun, Mexic.

Potrivit domnului Navarro, sectorul hotelier din Europa a fost atins de recesiune, cu ritm rapid. Dumnealui considera ca turismul de afaceri a fost cel mai afectat de criza, deoarece societatile care au fost obligate sa-si optimizeze costurile, segmentele tematice, cum ar fi golful, vanatoarea, surfingul etc. Fiind cel mai putin afectate.

In ceea ce priveste turismul in Bulgaria, noul director al „Sol Melia Balkans”, citeaza ca un avantaj preturile competitive, dar remarca faptul ca infrastructura este un element care necesita imbunatatiri in cazul in care Bulgaria doreste sa-si mareasca profitabilitatea sectorului. Tomás Navarro prevede un sezon de vara foarte bun pentru hotelurile „Sol Melia” in Bulgaria pe baza numarului de rezervari inregistrate in acest moment si a tendintei sale evident crescatoare.

In general, previziunile pentru sezonul turistic viitor in Bulgaria sunt optimiste. Potrivit statisticilor nationale, numarul de turisti internationali care au vizitat Bulgaria in perioada ianuarie-februarie 2011 a crescut cu 6% in comparatie cu aceeasi perioada din 2010. Majoritatea turistilor au venit din tarile vecine – Grecia, Macedonia, Romania, Serbia si Turcia. Veniturile din turismul international, in ianuarie 2011 este de 109.1 milioane euro, care este de 5% mai mare decat in ​​aceeasi perioada in 2010.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu