joi, 9 iunie 2011

Monden! Brad Pitt, un tata grijuliu, dar care face multe greseli


Brad Pitt poate sa para tatal perfect al Hollywood-ului, insa el admite ca face greseli, la fel ca fiecare parinte din lume. Intrebat daca a avut vreodata sentimentul ca a facut o greseala teribila, Pitt a explicat pentru People: ,,Nu pot spune ca sunt un parinte oribil, insa am facut cu siguranta greseli si a trebuit sa le repar!"

Actorul a acceptat un interviu cu People la premiera din Los Angeles a celui mai nou film al sau, ,,Tree of Life", care a castigat marele premiu la festivalul de Film de la Cannes. In film, Brad este un tata abuziv al anilor '50, care are un profund impact asupra vietii unuia dintre cei trei fiii ai sai.

Pitt a trebuie sa se bazeze pe abilitatile sale de tata rau, pentru rolul din film. ,,Cu siguranta nu mi-as creste copiii in acel fel!", explica el. ,,Sunt extrem de constient ca actiunile mele ii marcheaza mai ales in acesti ani ai copilariei, asa ca ma asigur ca nu imi duc partile negative acasa!"

In plus, Pitt vrea sa le ofere celor sase copii ai sai libertatea de a invata sa fie ei insisi. ,,Vreau sa le las libertatea de a explora cat mai mult posibil, ca sa afle ce este cu adevarat interesant pentru ei. Nu vreau sa ii incurc in nici un fel!", a declarat actorul.

Intrucat regizorul Terrence Malick nu a avut un plan bine stabilit privind filmarile ,,Tree of Life", Pitt si echipa de productie s-au asigurat ca tinerii actori care joaca rolul fiilor sai sa nu fie traumatizati de secventele infricosatoare.

,,Trebuia sa fim atenti, deoarece erau baieti tineri si nu vroiam sa ii speriem cu unele scene. Asa ca le-am explicat totul inainte de a filma, pentru a se obisnui. Si ne-am asigurat ca au timp liber zi de zi, pentru a se juca cu mingea si a se plimba cu bicicletele. Cred ca nu a ramas nimeni cu vreo trauma.", a explicat Pitt.

Acasa insa, nici Brad, nici Angelina nu le interzic celor sase copii sa faca nimic din ceea ce le place. ,,Vreau doar sa ii vad fericiti. Orice ar face, ma fac fericit!"


http://www.agentiadepresamondena.com/brad-pitt-tata-tree-of-life-angelina-jolie/

Un comentariu: