joi, 9 iunie 2011

Moda! Iata ce tinute au purtat vedetele pe covorul rosu la Cannes!

http://www.agentiadepresamondena.com/tinute-vedete-cannes-2011/

Cel mai glamourous Festival de Film a atras superstaruri din toate colturile lumii. Covorul rosu este locul perfect pentru tinutele fashion adoptate de vedete, care nu s-au oprit din a cheltui bani pe cele mai frumoase si luxoase rochii, pe care le-au afisat la Cannes...


Penelope Cruz a aparut la premiera ,,Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" intr-o rochie sirena, levantica, cu broderii complicate, marca Marchesa, purtand la brat cel mai potrivit accesoriu: Johnny Depp.
Sunt foarte rare momentele cand Angelina Jolie imbratiseaza stilul glamour al Hollywood-ului. Insa probabil aerul de la Cannes i-a priit, intrucat ea a aparut la premiera ,,Tree of Life" intr-o superba rochie in culoarea ciocolatei, semnata Versace.
Intotdeauna sexy, Bar Rafelli a aparut pe covorul rosu intr-o rochie bleumarin, indrazneata, cu spatele gol, semnata Roberto Cavalli.
Cheryl Cole a purtat o frumoasa rochie Stephane Rolland Couture la premiera ,,Habemus Papam". Rochia delicata, alba, cu un decolteu indraznet a fost accesorizata cu o centura nu prea potrivita, insa a castigat puncte prin buzele de culoare inchisa si eleganta coada de cal.
Diane Kruger a avut un aspect destul de simpatic. Ea a purtat o rochie aurie, Calvin Klein, cu bucle si buze rosii si indraznete, insa bliturile aparatelor de fotografiat nu au prea avantajat-o.
Pentru premiera ,,Tree of Life", Gwen Stefani a fost, ca de obicei, avangardista, intr-o salopetaStella McCartney. Cu bucle mari si buze roz, a fost o aparitie unica pe covorul rosu.
La premiera ,,Sleeping Beauty", Jane Fonda a uimit intreaga lume cu un corp extraordinar, pus in valoare de o rochie in culoarea fildesului, semnata Emilio Pucci.
A trecut ceva vreme de cand Jodie Foster a aratat atat de bine pe covorul rosu! La premiera,,Beaver", ea a fost intr-adevar glamour, intr-o rochie bleumarin, cu un singur umar, semnataGiorgio Armani. Aspectul sau a fost minimalist si incontestabil superb.
Cand vine vorba de Naomi Campbell, ne concentram exclusiv asupra modului uimitor in care ea arata in orice rochie. La premiera ,,Beaver", ea a purtat o rochie flamenco, Azzedine Alaia. Rochia a fost o combinatie intre rosu si negru, impodobita cu volane si un decolteu zig-zag.
Rachel McAdams a aparut la premiera ,,Midnight in Paris" intr-o rochie rosie Marchesa. Rochia, care are in partea de sus un corset nud si broderie rosie, i-a asigurat lui Rachel toate privirile indreptate asupra ei.
Salma Hayek si-a facut aparitia la  premiera filmului ,,Midnight in Paris" intr-o rochie argintie, din linia viitoare a brandului Gucci, afisand un look impecabil.
Suntem convinsi ca nu exista o persoana mai potrivita pentru a purta aceasta rochie cu imprimeuri florale, la fel cum o face Sarah Jessica Parker. Rochia Elie Saab ii vine perfect actritei.
Uma Thurman a fost departe de a dezamagi prin look-ul adoptat pe covorul rosu. La ceremonia de deschidere, ea a uimit pe toata lumea cu o rochie alba, accesorizata cu pene, marca Versace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu