luni, 13 iunie 2011

Chat si viata virtuala


        
În trend. La modă și tot tacâmul. Chat. Simplu și uzual, căci fără chat se spune că ne-am plictisi. La 10 ani, nu ne mai jucăm cu mașinuțele, nu mai credem în Moș Craciun, ci scriem o scrisorică platonica cum ca ne-am dori exagerat de mult un computer.. dacă se poate. Dorințele ne sunt indeplinite și iată.. la 10 ani, avem primul ID de messenger.. Nu avem nici măcar buletin, dar de copilărie am uitat de mult..
Trăim conduși de GPS, ne dăm viața reală pentru o viață virtuală, respirăm mega într-o eră digitală, în care tehnologia a luat-o razna, într-o lume în care porcușorii devin animale de companie, într-o lume în care se inventează aparate care traduc lătratul câinilor și se poarta costume care se parfumează singure.
Îmi amintesc pretextul acela stupid din școala generală, “Îmi pare rău, mi-a mâncat pisica tema!”, dar succesorii noștrii îmbarcați în vaporul clasei întai nu o să-l mai poată folosi, pentru că s-a creat până și un soft care detectează pisicile dornice să se plimbe prin fața calculatorului și blochează programele.
Dăm anunțuri la chat-uri matrimoniale, în speranța că internetul ne va alina singurătatea și ne va aduce un prinț călare pe un cal alb. De parcă navigand pe internet e ca și cum ai face o plimbare în parc, unde flirtrezi și schimbi un număr de telefon. Habar nu ai dacă omul din spatele monitorului nu e vreun maniac sadic dornic de pradă proaspată.
Ne dăm întalniri cu persoane necunoscute, dar care par simpatice așa, la prima vedere, la webcam sau din poze, cu care nu ai nici o compatibilitate, dar iți place să povestești nimicuri, că doar asta faci pe chat. Mi-aș dori să văd oameni discutând despre afaceri, femei discutând despre rețete de prăjituri și alte alea, dar nu! Noi vrem cât mai multe “blind date-uri”, să ne găsim jumatatea. Vrem să ne diversificăm meniul și dup-aia să alegem. Azi te vezi cu un om cu ticuri nervoase, care are totuși o Dacia Logan, dar parcă omulețul ăla cărunt care a trecut prin cinci căsătorii e mai accesibil, are Hyundai. Totuși, să mai căutăm, chat-ul e plin de oportunități. Doar suntem mereu în căutare de nou, ca să ne lărgim orizonturile.
Ce e totuși frustrant e faptul că unii își chiar găsesc așa-zisa jumătate chatuind și chiar cred în iubire eternă, dar cum poți să trăiești lângă un om cunoscut pe internet, pe un chat de matrimoniale, fără să-i cunoști trecutul, obiceiurile, viciile?
Dezamăgirea poate fii mare, o să cădem de prea de sus, asta e elementar, dacă vom continua să fim obsedați de tehnologie, de calculator, internet și tot ce presupune asta. O să privim pe geam, afară, fără pic de interes, o să ne trăim viața scriind pe un blog citit zilnic de sute de maniaci ai internetului și vom continua să legăm prietenii bazate probabil pe transfer de mega.
Și ce e, recent, foarte “la modă” și despre care aproape uitasem.. e videochat-ul. Dacă ești un student cu principii și cauți un job într-un ziar o să te pierzi între anunțuri “Activitate videochat legală. Salar între 1000 – 3000 $”. Sună tentant? Și face parte din tendințele sezonului.. din tendințele generației noastre.. din lumea în care trăim.                     
În concluzie? Vrem o viață sau un blog? Vrem prieteni adevărați sau prieteni virtuali? Vrem să ne rugăm la icoane sau la print-uri digitale? Vrem să muncim pentru ceea ce ne dorim sau să ne dezbrăcăm în fața unui webcam pentru niște maniaci care nu pot avea o viața decat devorând fete de după un ecran de sticla?
O să continuăm să ne dăm viața reală pentru o viața virtuală? O să renunțăm vreodată la chat ca să ne putem alege oamenii care vrem să ne înconjoare din persoane reale și nu dintr-o listă interminabilă cu nume mult prea elevate pentru valoarea unei vieți?


Muzica! Fani din 103 tari, in noul videoclip Michael Jackson!


Sony Music va lansa pe 14 iunie noul videoclip Michael Jackson, “Behind the Mask”. Productia va include 1600 inregistrari video trimise de fani din 103 tari de pe glob. Iata cateva secvente din clipul uneia din cele mai apreciate piese semnate de Regele Pop....
Tocmai a fost lansat teaser-ul acestei productii, in care apar si cativa fani romani si pe care va invitam sa il urmariti in continuare.




Behind the Mask” este considerata cea mai puternica piesa de pe primul album postum „Michael”, semnat Michael Jackson.

Agentia De Presa Mondena

Lily Allen s-a casatorit!


Brad Pitt si Angelina Jolie au donat 500.000 de dolari pentru victimele unei tornade


Gwen Stefani renunta la cariera solo!


Kim Kardashian devine fata de casa! Isi schimba numele si se pune pe facut copii!

vineri, 10 iunie 2011

Special! Momente memorabile ale Premiilor Oscar





Ioana Marginean

Sanatate! Vrei să slăbeşti în timp record? Consumă nuci şi seminţe!

În cazul în care eşti nevoită să dai jos câteva kilograme într-un timp scurt, îţi oferim un pont. Consumă cât mai multe nuci şi seminţe! 





Ştim că nucile sunt bogate în grăsimi, însă nu ştim că acestea sunt grasimi esentiale. Vitaminele B, E, calciul, magneziul şi zincul te ajută să scapi de kilogramele nedorite, dar şi de stres.
Atenţie însă: nucile şi seminţele trebuie consumate crude, şi nu prăjite. Putem alege să mâncăm, pe lângă nuci, migdale, alune de pădure, caju, nuci braziliene, seminţe de in, de dovleac, de floarea soarelui sau de mac.
Acestea pot fi consumate  în cantităţi de până la 250 de grame, dar pot fi integrate şi în diverse feluri de mâncare sau asociate cu diferite tipuri de brânzeturi.
Dieta cu nuci şi seminţe este una de inspiraţie mediteraneană şi este recomandată de mulţi nutriţionişti. Nucile şi seminţele sunt considerate alimente extraordinar de benefice pentru sanatate: reduc kilogramele în timp scurt , riscul de boli cardiovasculare, colesterolul, regleaza tranzitul intestinal, previn marirea prostate (in special semintele de dovleac), promoveaza sănătatea pielii şi articulaţiilor.
Valori nutritive
30 g de nuci contin 190 de calorii, 4 g de proteine, 18 g de lipide (doar 1,5 g de lipide saturate), 0 mg de colesterol, 2 g de fibre. 
30 g de migdale contin 160 de calorii, 6 g de proteine, 14 g de lipide (1 g de lipide saturate), 0 mg de colesterol, 3 g de fibre.

Sursa: Click

Social! Profesorii romilor, plătiţi suplimentar

Cadrele didactice care lucrează cu romi vor fi recompensate pentru progresul şcolar al elevilor, iar fiecare şcoală va avea consiliu anti-discriminare.




Noua lege a educaţiei propune ca profesorii care predau copiilor din grupuri dezavantajate să fie recompensaţi atunci când elevii lor progresează. La ora actuală, se bucură de această recompensă profesorii care îi pregătesc pe olimpici.

Un pas înainte pentru incluziunea romilor este şi decizia ca în fiecare şcoală să existe o comisie pentru prevenirea discriminării, alcătuită din 3-5 membri, în funcţie de numărul copiilor din instituţia respectivă. Comisia va acţiona pentru prevenirea discriminării, va crea un cod de conduită pentru elevi şi profesori şi va stabili măsurile care se aplică în caz de disciminare. O structură similară, cu aproape 400 de membri, va fi creată şi la nivel naţional. 



Salariu mai mare dacă scade abandonul şcolar
Recompensa pe care o vor primi profesorii pentru rezultate bune obţinute de elevii lor şi pentru reducerea ratei de abandon şcolar în instituţia în care predau înseamnă 15% din salariu, aşa numita gradaţie de merit. 

Noutatea a fost anunţată ieri de Oana Badea, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, la lansarea unui studiu privind accesul copiilor romi la educaţia de calitate, realizat de Agenţia "Împreună", cu sprijinul Unicef. 



Sursa: Evenimentul Zilei

Politic! Romania mai ramane cel putin un an „in afara“ Europei. Nu contam pentru spatiul Schengen

Decizia ca tara noastra sa ramana in afara spatiului Schengen „pe o perioada nedeter­minata” nu i-a luat prin surprindere decat pe cei entuziasmati de incurajarile Parlamentului European si ale ministrului de Interne Traian Igas, care miercuri anunta ca sunt sanse 99% ca aderarea sa se produca in acest an. „Romania nu merita sa intre in Schengen, dar din alte motive, nu din cauza criteriilor tehnice. Romania nu are nicio legatura cu spatiul Schengen. 




De exemplu, toate statele UE ar trebui sa se bazeze pe tara noastra, pe cei peste o mie de kilometri de granita cu state-problema (Republica Moldova si Ucraina)”, ne-a explicat ieri analistul economic Ilie Serbanescu, amintind de coruptia din vami. Intrebat daca o noua amanare a aderarii are implicatii din punct de vedere economic, acesta a aratat ca oricum situatia din tara este dezastruoasa, in pofida a ceea ce se anunta oficial. 


La randul sau, Liviu Voinea, director executiv al Grupului de Economie Aplicata, a aratat ca amanarea ridica un semn de intrebare, mai ales in chestiuni legate de riscul de tara. 

Cele mai afectate vor fi firmele de transport si distributie, care sperau ca, prin eliminanarea formalitatilor vamale existente in prezent, sa fie fluidizat traficul rutier intre Romania si celelalte state din Uniune. In context, Liviu Voinea a amintit de declaratia ambasa­dorului olandez la UE, cel care afirma zilele trecute ca exista in continuare mari probleme legate de reforma justitiei in Romania si, prin urmare, Olanda nu crede ca Romania este un „stat de drept”. Guvernul olandez se va pronunta in 2012 in privinta cererilor de aderare a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, dupa o perioada de proba pentru cele doua tari, a anuntat ieri ministrul pentru Imigratie, Gerd Leers. Perioada de proba ar trebui sa dureze pana la viitorul raport al Comisiei, prevazut in 2012, a precizat o sursa olandeza, citata de agentiile de presa. Intre timp, statele candidate trebuie sa controleze efectiv frontierele comune si „este imperativ ca reformele judiciare din Romania si Bulgaria sa fie efective si ireversibile”, a subliniat mi­nistrul Gerd Leers. Potrivit AFP, rezer­vele Olandei sunt impartasite si de Franta, Germania, Suedia, Finlanda si Da­ne­­marca. „Germania vrea sa se asi­gu­re ca situatia in cele doua tari se nor­malizeaza si se amelioreaza, mai ales in ceea ce priveste coruptia, securitatea juridica si statul de drept”, a declarat ieri ministrul german Hans-Peter Friedrich. Pentru integrarea unor noi membri, este nece­sar obtinerea consensului celor 26 de state incluse deja in frontiera comuna. 





Sursa: www.financiarul.com

Entertainment/Monden! S-a deschis Water Park Otopeni! Connect-R, luat pe sus de vijelie, chiar de ziua lui!

Connect-R a implinit ieri varsta de 29 de ani. Artistul a ales sa petreaca alaturi de fanii sai, prezenti la Water Park Otopeni, unde acesta a incercat sa sustina un concert, care a fost insa intrerupt de vremea nefavorabila....




Connect-R a implinit ieri 29 de ani. Cum a sarbatorit cantaretul ziua sa de nastere? Pentru inceput, acesta a fost invitat pentru a sustine un concert in deschiderea Water Park Otopeni.

Vremea n-a fost insa de partea lui, intrucat in timp ce canta abia a doua piesa din programul sau artistic, a inceput o furtuna care l-a obligat, asemeni miilor de fani veniti pentru a il asculta, sa se adaposteasca.

Intrebat cum isi sarbatoreste aniversarea, Connect-R ne-a povestit: ,,Imi sarbatoresc ziua de nastere cu prietenii, ca niste copiii. Ne-am trezit devreme, am fost la studio, ne-am jucat pe Playstation. Acum suntem aici, vom sta in piscina, dupa care vom merge sa vedem filmul Kung Fu Panda 2. Partea intai a fost geniala, v-o recomand. Iar pentru diseara, am rezervat un club."

Ce face cantaretul pentru a se mentine in forma? ,,Mind, body and spirit. Am grija la ce mananc, incerc sa mananc sanatos si merg de 3-4 ori pe saptamana la sala. Imi place foarte mult sa fac sport."





Planurile lui Connect-R pentru aceasta vara implica in cea mai mare parte a timpului munca si se pare ca si muzica lui va fi recunoscuta in plan international. ,,O sa imi lansez single-ul, Ring the Alarm, o sa avem concerte. Vreau sa scot cat mai multe piese. In Romania avem destule concerte, a sunat alarma si in Spania."

Water Park Otopeni si-a deschis portile in acest sezon estival. Bucurie, soare si voie-buna sunt doar cateva din cuvintele care caracterizeaza evenimentul.

Invitatii speciali pentru a sustine un concert in fata miilor de oameni prezenti la Water Park au fostAndreea Banica si Connect-R.

Prezenti la marea deschidere au fost Dinu Maxer, Andreea si bebelusul lor de doar patru luni,Viorel si Oana Lis. Intrucat vremea nu a fost de partea persoanelor prezente la Water Park, o furtuna a oprit concertul lui Connect-R, care a parasit scena dupa doar doua piese si s-a adaposit, la fel ca fiecare persoana de acolo, de ploaie si umbrelele care zburau bezmetic din cauza vantului care sufla cu putere.

Din nefericire insa, din cauza vremii, spectacolul a fost anulat, Andreea Banica nu a mai concertat,Adina Buzatu nu a mai prezentat cea mai recenta colectie de vara ,,Trends by Alina Buzatu", iar alte vedete invitate, cum ar fi Nico sau Daniela Gyorfi nu au mai ajuns.

Situat la 6 km de Bucuresti, langa hotelurile Rin si Confort, Otopeni Water Park este singurul parc de acest tip din zona si cel mai mare parc acvatic din Romania.

Parcul acvatic a fost redecorat si modernizat. Acesta dispune de 4.000 de sezlonguri si umbrele, 9 piscine, 27 de tobogane, teren pentru fotbal si volei pe nisip, terase, restaurante si o parcare de 2.500 de locuri.

Piscina pentru copiii a fost renovata si i-a mai fost adaugat un tobogan, iar amatorii de senzatii tari se vor putea bucura de noul twister, care le va oferi o portie de adrenalina de neuitat.  Intreaga investitie se ridica la aproximativ 1 milion de lei.



http://www.agentiadepresamondena.com/connect-r-zi-de-nastere-waterpark/

joi, 9 iunie 2011

Publicitate! Promovarea agresiva a medicamentelor!

Publicitatea se ocupa cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor si ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje mai mult sau mai putin sugestive, acaparante si inovatoare. Scopul direct al acestor mesaje este stimularea dorintelor potentialilor clienti si formarea unor asocieri pozitive in legatura cu compania si produsul promovat.Acest scop este atins prin folosinta metodelor de manipulare publicitara, mai mult sau mai putin subtile.

Reclama este vazuta ca o parte constituenta a strategiei de promovare a fiecarui produs in parte. Firmele nu trebuie sa se limiteze la oferirea bunurilor sau produselor de calitate. Ele trebuie sa informeze consumatorii in legatura cu avantajele sau dezavantajele produselor promovate.

Fiecare companie care comercializeaza produse trebuie sa utilizeze in mod corespunzator instrumentele de promovare in masa: ziare, reviste, programe de radio si televiziune, internet si afise publicitare.


Aceasta imagine foloseste atat o imagine, cat si un slogan ingenios de promovare a acestui medicament. Mesajul transmis de imagine are menirea de a atrage atentia publicului consumator si de a spori comercializarea acestui produs.

Aspirin Plus C garanteaza prevenirea unei posibile viroze si tratarea in timp util a acesteia. Elementele cheie ale acestui afis publicitar il reprezinta dinozaurul, deoarece acesta nu isi gaseste un corespondent in realitatea actuala. Acest fapt este asociat cu competenta medicamentului care, daca ar fi fost existent in era dinozaurilor, ar fi putut impiedica disparitia speciei.

Pe langa faptul ca sloganul, ,,Ar fi cu noi si azi, daca n-ar fi racit in epoca de gheata.", este extrem de convingator si creativ, denota si un caracter umoristic. Scopul investitiei in acest afis publicitar este acela de a spori atat vanzarea, cat si popularitatea produsului promovat si a marcii respective.

Reclama releva numai avantajele acestui produs medicinal, trecand sub tacere eventualele slabiciuni, contraindicatii sau efecte adverse.

Comentariu - semiotica publicitatii
Ioana Marginean

Sport! Gigi Becali face lumină în cazul naţionalei: "Hagi va fi selecţioner, 100%, am vorbit eu cu el"

Patronul Stelei spune că "Regele" Hagi va prelua pînă la urmă echipa naţională a României, deşi acesta anunţase astăzi că nu pare încîntat de continuarea unui proiect început de altcineva. Din cîte se pare, Hagi nu vrea să fie tras la răspundere pentru un eşec în actualele preliminarii, unde România se clasează pe locul 4 în grupă.

"Dacă Hagi nu ar merge la echipa naţională, fiţi sigur că astăzi era la Steaua. Dacă eu încă mai vorbesc de alt antrenor la Steaua, înseamnă că el sigur va merge la naţională. 




El s-a referit la faptul că trebuie să răspundă, vrînd, nevrînd, de rezulatele din aceste preliminarii. Lui Hagi nu i-a mers bine cînd a preluat proiecte începute de alţii. El nu vrea să răspundă de reuşita sau eşecul acestor preliminariilor. 

Dacă nu ştie ce e acolo deocamdată, probabil că nu vrea să răspundă pentru rezultate proaste cu Franţa, Albania sau Belarus. Cu siguranţă Hagi va fi selecţionerul României începînd cu următoarele preliminarii", a spus Becali la GSP TV.



Sursa: Gazeta Sporturilor

Sport! Povestea tragica a stadionului pe care se va juca Paraguay - Romania!

Amicalul dintre România şi Paraguay va fi găzduit de El Stadion de los Defensores del Chaco (stadionul apărătorilor lui Chaco, numit aşa în memoria soldaţilor morţi în Războiul Chaco, purtat între Paraguay şi Bolivia, pentru regiunea cu acelaşi nume ce aparţine acum Paraguay-ului).




Stadionul inaugurat în 1917 are 37.000 de locuri şi a fost renovat de trei ori, ultima dată în 2007. Doi ani mai tîrziu, pe el s-a petrecut un eveniment tragic, o bucata de ciment căzînd de la 7 metri peste un grup de poliţişti, omorînd doi şi rănind cinci. Interesant este că stadionul din Asuncion fusese omologat deFIFA cu doar un an în urmă, forul fotbalistic hotărînd că arena din capitala Paraguayului este în condiţii optime şi poate găzdui meciuri de cel mai înalt nivel.

Pe această arenă nu joacă nici o echipă de club, stadionul fiind folosit doar pentru evenimentele internaţionale la care participă reprezentativa de fotbal a Paraguayului.

Adevărul informează că, sîmbătă seara se va afla în tribune, pentru a susţine echipa Paraguay-ului, şi preşedintele Fernando Lugo, alături vicepreşedintele Federico Franco. 

Ei se află într-un război pe faţă, ultimul ameninţînd că-l va împuşca pe actualul conducător dacă va mai îndrăzni să candideze pentru un nou mandat.



Sursa: Gazeta Sporturilor

Economic! Ce loc ocupă România în topul producătorilor de petrol şi gaze din Europa şi Eurasia

România ocupa, în 2010, locul nouă în topul producătorilor de petrol din Europa şi Eurasia, în timp ce la gaze naturale ne-am situat pe locul 10, pe prima poziţie aflându-se, în ambele cazuri, Rusia, potrivit unui raport al gigantului petrolier British Petroleum.




Astfel, România a înregistrat anul trecut o producţie de petrol de 89.000 barili pe zi, ceea ce reprezintă 0,1% din producţia mondială. Comparativ cu 2009, producţia de petrol a României a scăzut cu 4,7%. 

Producţia internă a acoperit circa 46% din consumul intern, care s-a ridicat la 192.000 barili pe zi (0,2 la sută din consumul mondial), mai mic cu 1,4% faţă de anul anterior.






Pe primul loc în ceea ce priveşte producţia se situează Rusia, cu 10,27 milioane barili pe zi, anul trecut, urmată de Norvegia, cu 2,137 milioane barili, Kazahstan - 1,757 milioane barili pe zi şi Marea Britanie - 1,339 milioane barili pe zi. 

Producţia totală de petrol în Europa şi Eurasia s-a ridicat anul trecut la 17,6 milioane barili pe zi, reprezentând 21,8% din producţia mondială. 

Conform statisticilor BP, rezervele dovedite de petrol ale României se ridică la 500 milioane barili, o treime din cele înregistrate la finele lui 1990, de 1,5 miliarde barili. 

Europa şi Eurasia deţin 10,1 la sută din rezervele totale de petrol, cele mai mari rezerve aflându-se în Rusia - 77,4 miliarde barili, urmată de Kazahstan - 39,8 miliarde barili, Azerbaidjan - 7 miliarde barili şi Norvegia - 6,7 miliarde barili.
Producția internă de gaze a scăzut cu 3% 

Sursa: Evenimentul Zilei

Economic! Datoria SUA ar putea naşte următoarea criză

Americanii au depăşit gradul de îndatorare permis de Congres. Şomajul creşte, economia încetineşte şi încep ameninţările de tăiere a ratingului.




Problemele cu care se confruntă Grecia sunt mai aproape de noi şi, din acest motiv, ne captează atenţia într-o mai mare măsură. Însă ce se întâmplă peste Ocean pare să fie mai grav, deoarece un eventual faliment al SUA, care a fost deja luat în discuţie în mediul politic american, ar zdruncina economia mondială şi ne-ar putea readuce în recesiune. 


Semnalele care vin din SUA sunt descurajatoare. Contrar aşteptărilor analiştilor, numărul cererilor de şomaj a crescut, după ce unele companii au făcut concedieri, din cauza scăderii cererii, pe fondul preţurilor mari la energie şi al scăderii preţurilor imobiliare, relatează Bloomberg. 

Locuinţele din SUA s-au ieftinit până la nivelul de la începutul crizei. Mai mult, în 20 dintre marile oraşe din SUA, preţurile locuinţelor au ajuns la cel mai redus nivel din 2003 încoace, potrivit datelor S&P/Chase Shiller.





Scăderea ratingului, la orizont 

Agenţiile de evaluare au început deja să ameninţe Statele Unite cu tăierea ratingului de ţară, din cauza datoriilor mari pe care le-a acumulat. Datoria publică a SUA a atins, la mijlocul lunii mai, limita maximă autorizată de Congres, 14.294 miliarde de dolari. În acest context, Trezoreria americană trebuie să adopte măsuri excepţionale pentru a putea emite în continuare obligaţiuni fără ca gradul de îndatorare al statului să fie majorat. 

FMI estimează că datoria publică a SUA va ajunge până la 99,5% din PIB în acest an, urmând să crească până la 105,6% din PIB, în 2013. 

Probabilitatea ca SUA să se despartă, în perioada următoare, de ratingul AAA, acordat de agenţia de evaluare Fitch Ratings, este mare. Specialiştii agenţiei au avertizat că ar putea coborî ratingul SUA la nivelul "restricted default", ceea ce presupune intrarea parţială în incapacitate de plată, dacă guvernul american nu-şi va onora obligaţiunile care ajung la scadenţă pe 15 august, potrivit Reuters. 

Totodată, dacă plafonul de îndatorare nu va fi majorat până în luna august, Fitch va plasa ratingul suveran al SUA sub supraveghere cu implicaţii negative. Săptămâna trecută, şi agenţia de rating Moody’s a avertizat că va lua în considerare retrogradarea ratingului SUA, dacă nu va fi majorarat plafonului datoriei publice.



Sursa: Evenimentul Zilei

Politic! Băsescu a trimis proiectul Constituției la Curtea Constituțională

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis, astăzi, Curţii Constituţionale proiectul legii de revizuire a Constituţiei pentru verificarea respectării dispoziţiilor constituţionale privind revizuirea, se arată într-un comunicat al președinției.




Potrivit comunicatului de presă postat pe site-ul Administrației Prezidențiale, proiectul a fost transmis împreună cu avizul Consiliului Legislativ.

Ulterior, proiectul de revizuire însoţit de avizul Cosiliului Legislativ şi de decizia Curţii Constituţionale va fi înaintat Parlamentului României, în vederea dezbaterii şi adoptării lui.



Sursa: Evenimentul Zilei

Monden! Hilary Duff, incantata de ideea intemeierii unei familii

Fostul star Disney, Hilary Duff, este foarte entuziasmata de ideea intemeierii unei familii alaturi de iubitul sau, Mike Comrie, insa nu inainte de a isi pune la punct viata profesionala......




Desi are doar 23 de ani, fostul star Disney, Hilary Duff este incantata de ideea de a isi intemeia o familie cu iubitul ei, jucatorul de hochei, Mike Comrie. Singura dorinta pe care o are inainte de asta este sa lanseze un alt album.

Actrita a stat de vorba cu Access Hollywood luni si a explicat ca asteapta cu nerabdare sa aiba copii si o familie, insa nu inainte de a mai lansa un album muzical. ,,Vorbim des despre asta. Suntem incantati de aceasta idee, insa imi doresc sa muncesc putin mai mult inainte, sa imi pun la punct viata profesionala.", a declarat Duff, intrebata de gandurile sale privind intemeierea unei familii.

In ianuarie, au circulat zvonuri conform carora ea ar fi insarcinata, lucru dezmintit apoi de Hilary. Insa ea este ferm hotarata sa se ocupe de munca intai, pentru a avea apoi tot timpul din lume pentru a si-l petrece cu familia ei.



http://www.agentiadepresamondena.com/hillary-duff-familie/

Monden! Lady Gaga i-a luat locul lui Oprah! A devenit cea mai influenta vedeta a lumii!

Lady Gaga este, oficial, cea mai renumita celebritate din intreaga lume, conform unui top realizat de revista Forbes. Ea are milioane de fani in viata reala si pe site-urile de socializare si a castigat nu mai putin de 90 de milioane de dolari in ultimul an....




Lady Gaga a detronat-o pe Oprah Winfrey, ajungand cea mai populara celebritate din lume, conform revistei Forbes.

Superstarul pop a inlocuit-o pe regina tv, in Top 100 cele mai populare vedete, datorita celor 32 de milioane de fani pe Facebook, 10 milioane de fani pe Twitter si 90 de milioane de dolari in castiguri. Chiar daca videoclipul ,,Judas" i-a adus unele critici, cui ii pasa, cand ea este, practic, regina celebritatilor?

Pe locul trei in acest top s-a clasat Justin Bieber, care i-a luat-o inainte lui Katy Perry, care s-a clasat doar pe locul 12 si Natalie Portman, clasata pe locul 75.



http://www.agentiadepresamondena.com/lady-gaga-cea-mai-influenta-vedeta-top-forbes/

Moda! Iata ce tinute au purtat vedetele pe covorul rosu la Cannes!

http://www.agentiadepresamondena.com/tinute-vedete-cannes-2011/

Cel mai glamourous Festival de Film a atras superstaruri din toate colturile lumii. Covorul rosu este locul perfect pentru tinutele fashion adoptate de vedete, care nu s-au oprit din a cheltui bani pe cele mai frumoase si luxoase rochii, pe care le-au afisat la Cannes...


Penelope Cruz a aparut la premiera ,,Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" intr-o rochie sirena, levantica, cu broderii complicate, marca Marchesa, purtand la brat cel mai potrivit accesoriu: Johnny Depp.
Sunt foarte rare momentele cand Angelina Jolie imbratiseaza stilul glamour al Hollywood-ului. Insa probabil aerul de la Cannes i-a priit, intrucat ea a aparut la premiera ,,Tree of Life" intr-o superba rochie in culoarea ciocolatei, semnata Versace.
Intotdeauna sexy, Bar Rafelli a aparut pe covorul rosu intr-o rochie bleumarin, indrazneata, cu spatele gol, semnata Roberto Cavalli.
Cheryl Cole a purtat o frumoasa rochie Stephane Rolland Couture la premiera ,,Habemus Papam". Rochia delicata, alba, cu un decolteu indraznet a fost accesorizata cu o centura nu prea potrivita, insa a castigat puncte prin buzele de culoare inchisa si eleganta coada de cal.
Diane Kruger a avut un aspect destul de simpatic. Ea a purtat o rochie aurie, Calvin Klein, cu bucle si buze rosii si indraznete, insa bliturile aparatelor de fotografiat nu au prea avantajat-o.
Pentru premiera ,,Tree of Life", Gwen Stefani a fost, ca de obicei, avangardista, intr-o salopetaStella McCartney. Cu bucle mari si buze roz, a fost o aparitie unica pe covorul rosu.
La premiera ,,Sleeping Beauty", Jane Fonda a uimit intreaga lume cu un corp extraordinar, pus in valoare de o rochie in culoarea fildesului, semnata Emilio Pucci.
A trecut ceva vreme de cand Jodie Foster a aratat atat de bine pe covorul rosu! La premiera,,Beaver", ea a fost intr-adevar glamour, intr-o rochie bleumarin, cu un singur umar, semnataGiorgio Armani. Aspectul sau a fost minimalist si incontestabil superb.
Cand vine vorba de Naomi Campbell, ne concentram exclusiv asupra modului uimitor in care ea arata in orice rochie. La premiera ,,Beaver", ea a purtat o rochie flamenco, Azzedine Alaia. Rochia a fost o combinatie intre rosu si negru, impodobita cu volane si un decolteu zig-zag.
Rachel McAdams a aparut la premiera ,,Midnight in Paris" intr-o rochie rosie Marchesa. Rochia, care are in partea de sus un corset nud si broderie rosie, i-a asigurat lui Rachel toate privirile indreptate asupra ei.
Salma Hayek si-a facut aparitia la  premiera filmului ,,Midnight in Paris" intr-o rochie argintie, din linia viitoare a brandului Gucci, afisand un look impecabil.
Suntem convinsi ca nu exista o persoana mai potrivita pentru a purta aceasta rochie cu imprimeuri florale, la fel cum o face Sarah Jessica Parker. Rochia Elie Saab ii vine perfect actritei.
Uma Thurman a fost departe de a dezamagi prin look-ul adoptat pe covorul rosu. La ceremonia de deschidere, ea a uimit pe toata lumea cu o rochie alba, accesorizata cu pene, marca Versace.

Monden! Romanul Edward Maya a castigat premiul Billboard 2011!

Duminica seara, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Billboard, toate vedetele si numele grele ale show-bizz-ului s-au adunat in Las Vegas pentru a-si primi premiile sau pur si simplu pentru a asista la spectacol. Iata lista completa a fericitilor castigatori ale statuetelor Billboard. Printre ele, cu siguranta il recunoasteti pe Edward Maya, DJ-ul roman care a luat topurile internationale cu asalt....




http://www.agentiadepresamondena.com/romanul-edward-maya-a-castigat-premiul-billboard-2011/








Eminem a luat acasa nu mai putin de sase premii: Top Artist, Top Male Artist, Top Rap Artist, Top Billboard 200 Album si Top Rap ALbum, pentru albumul sau ,,Recovery" si Top Rap Song, pentru featuring-ul sau cu Rihanna, ,,Love the Way You Lie".

Justin Bieber a fost regele premiilor Billboard, luand acasa sapte statuete: Top New Artist, Top Social Artist, Top Streaming Artist, Top Digital Media Artist, Fun Favorite Award, Tot Pop Album, pentru ,,My World 2.0" si Top Streaming Song (Video), pentru featuring-ul cu Ludacris la piesa ,,Baby".





Rihanna a plecat acasa cu trei premii, Top Female Artist, Top Radio Song Artist si Top Rap Song, pentru featuring-ul cu Eminem in ,,Love the Way You Lie".




The Black Eyed Peas au primit un singur trofeu, Top Duo/Group.

Taylor Swift a fost castigatoarea Top Billboard 200 Artist, Top Country Artist si Top Country Album, pentru ,,Speak Now".



Katy Perry a fost decernata castigatoarea Top Billboard 100 Artist, Top Digital Song Artist si, pentru albumul ,,Teenage Dream", Top Pop Album.

U2 au primit o singura statueta, Top Touring Artist.

Lady Gaga, cantareata de la care toata lumea se astepta sa duca acasa cele mai multe statuete, a primit doar trei trofee: Top Pop Artist, Top Dance/Electronic Artist si Top Dance/Electronic Album, pentru ,,The Fame".

Usher a fost regele R&B, primind trofee pentru Top R&B Artist, Top R&B Album, pentru ,,Raymond V Raymond" si Top R&B Song, pentru featuring-ul cu will.i.am, ,,OMG".

Train au fost premiantii categoriilor Top Rock Artist si Top Rock Song, pentru melodia ,,Hey, Soul Sister".

Mumforn and Sons au castigat trei trofee, Top Alternative Artist, Top Rock Album si Top Alternative Album pentru ,,Sigh No More".

Shakira, sufletul latin al ceremoniei, a fost premianta categoriilor Top Latin Artist si Top Latin Song, pentru featuring-ul cu Freshleygroung, ,,Waka Waka (This Time For Africa)".

Chris Tomlin a luat acasa doua statuete, Top Christian Artist si Top Christian Song, pentru piesa ,,Our God".

Enrique Iglesias a primit premiul Top Latin Album, pentru ,,Euphoria".

Skilett au fost premiati pentru albumul ,,Awake", Top Christian Album.

Taio Cruz a luat acasa trei trofee, fiind castigatorul Top Hot 100 Song, Tot Pop Song si Top Digital Song, toate trei premiile fiind primite pentru piesa ,,Dynamite".

Bruno Mars si piesa lui, ,,Just the Way You Are" au castigat la categoria Top Radio Song.

Nelly a fost invingator la categoria Top Streaming Song (Audio), cu piesa ,,Just a Dream".

Lady Antebellum a primit premiul Top Country Song, pentru superba melodie ,,Need You Now".

Neon Trees si piesa ,,Animal" au primit un trofeu la categoria Top Alternative Song.

Categoria Top Dance Song a fost castigata de Edward Maya Vika Jigulina, pentru piesa ,,StereoLove". Dj-ul roman da astfel lovitura pe piata muzicala americana, publicatia Billboard fiind considerata "Biblia muzicii".




Moda! Iata cum s-au imbracat vedetele la Billboard Music Awards!

Billboard Music Awards s-au decernat duminica seara, iar pe langa show-ul propriu-zis venirea starurilor pe covorul alb a fost un prilej pentru acestea de a-si afisa tinute elegante sau extravagante....


http://www.agentiadepresamondena.com/iata-cum-s-au-imbracat-vedetele-la-billboard-music-awards/billboard/

In acest an, Premiile Billboard ne dezvaluie ce se intampla atunci cand muzica si moda se amesteca. De la stilul excentric al lui Ke$ha si Nicki Minaj pana la eleganta rafinata a Selenei Gomez si Taylor Swift, va prezentam lista celor mai bine si mai prost imbracate vedete care au pasit duminica seara pe covorul... alb!




Taylor Swift a aparut la ceremonie intr-o rochie stralucitoare, de un roz rafinat si elegant, Elie Saab. Cantareata country a completat rochia cu bijuterii finute si buze purpurii.




Ke$ha a venit la decernarea Premiilor Billboard intr-o rochie mini albastra, de satin, cu umeri indrazneri si decupati. Look-ul futurist al cantaretei a fost accesorizat, oarecum inexplicabil, cu un voal lung si stralucitor.




Nu ne-am asteptat sa o vedem pe Selena Gomez atat de dulce si de eleganta! Toata lumea a fost luata prin surprindere de outfit-ul vedetei, Dolce & Gabbana, o rochie neagra, lunga, cu o croiala uimitoare. Ea a completat tinuta cu un plic elegant si, ca pata de culoare, sandale rosii.




Kelly Rowland a purtat o frumoasa rochie roz, in trend, marca Herve Leger. Pantofii de culoarea sampaniei i-au scos in evidenta picioarele lungi si frumoase, iar buzele roz si bratarile au finisat perfect un look impecabil.




Rihanna a optat pentru un look minimalist la Billboard Music Awards. Ea a purtat un costum alb, Max Azria, parul bob, putin ondulat si pantofi ascutiti Christian Louboutin.


Avem parte de o premiera! Beyonce a optat pentru un look simplu, little black dress, marca Lanvin, la Billboard Music Awards. Piesa de rezistenta a reprezentat-o accesoriul care i-a definit decolteul, iar tocurile Louboutin si cerceii de argint Lorraine Schwartz au alcatuit o tinuta draguta, insa prea simpla pentru un eveniment de asemenea amploare!


Fergie a punctta o aparitie de efect la Billboard Music Awards, intr-o rochie neagra, de piele, creata de Herve Leger. Cantareata a asortat rochia cu pantofi negrii, Christian Louboutin si un clutch negru, elegant, marca Alexander McQueen.


Nicole Kidman, insotita de sotul sau, Keith Urban, a fost o aparitie modesta la Premiile Billboard. Actrita a optat pentru o rochie lunga, de seara, cu corset gen tricou si buzunare adanci. Chiar daca tinuta nu este tocmai adecvata, Nicole pare sa fie confortabila si increzatoare.


Kylie Minogue a purtat o little black dress care i-a pus in valoare silueta si i-a oferit un aer funky. Platformele din piele au aratat perfect in combinatie cu frumoasa rochie.


Justin Bieber a pasit pe covorul rosu de la Billboard Music Award intr-un sacou auriu. Tanarul superstar adora sa poarte sacouri formale pe covorul rosu, insa in combinatie cu blugi negrii si pantofi casual. Ne intrebam daca Selena este de acord cu alegerile sale in materie de moda.